Kат.номер: ST52089
В наличност
Срок на годност: 28.02.2022
Бърза връзка:

ДРО СПАЗ / DRO SPAZ при менструални и коремни болки таблетки 80мг x 10

Описание

ДРО СПАЗ / DRO SPAZ е лекарство без рецепта, който е спазмолитичен (успокояващ или отстраняващ спазмите) продукт. Прилага се при спазми на гладката мускулатура, свързани със заболявания на жлъчните пътища, жлъчния мехур (камъни в жлъчката, възпаление на жлъчния мехур). При спазми на гладката мускулатура и заболявания на пикочните пътища: камъни в бъбреците, камъни в пикочните пътища, възпаление на бъбречните легенчета, цистит(възпаление на пикочния мехур), спазми на пикочния мехур. Дро Спаз се използва за помощна терапия при спастични болкови състояния на гладката мускулатура на стомаха и червата: язва на стомаха и дванадесетопръстника, гастрит (възпаление на стомашната лигавица), спазъм на стомаха, ентерит (възпаление на лигавицата ма червата), свръхчувствителност и раздразнителност на дебело черво придружено със запек или метеоризъм (образуване на газове в храносмилателния тракт, главно в червата).

Активни съставки: Дротаверин хидрохлорид (drotaverine hydrochloride)80мг

Дозировка: Възрастни: Обичайната дневна доза е 120-240мг (1 1/2 - 3 таблетки) разделени на 2-3 приема.

Предупреждения: Не приемайте Дро Спаз , ако имате свръхчувствителност (алергия) към активното вещество (дротаверин) или към някое от помощните вещества. Не трябва да приемате това лекарство, ако страдате от тежка чернодробна, бъбречна или сърдечна недостатъчност, нарушения в провеждането на сърдечните импулси. Ако имате изразена атеросклероза лекарственият продукт трябва да се прилага с повишено внимание и след внимателна предварителна оценка на състоянието на сърдечно-съдовата система. Ако Вашият лекар Ви е казал,че имате непоносимост към някои захари, посъветвайте се с него,преди да вземете този продукт. He вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза. Направете това във времето на следващия регулярен прием. Данните от изследвания а не показват наличието на вредни ефекти по време на бременността.Не е установено засягане на плода. Въпреки това по време на бременност и особено през първото тримесечие, продуктьт трябва да се прилага с внимание. Поради липсата на достатъчно резултати от проучвания, употребата на Дро Спаз таблетки пo време на кърмене не се препоръчва, освен ако не е предписан от Вашия лекар. Поради възможна поява на замаяност и световъртеж в резултат на хипотония, трябва да се избягват потенциално опасни дейности като шофиране или работа с машини.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

4,33 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.